-Nota de premsa-

El Patronat Provincial de Turisme de Castelló té prevista per a les pròximes
setmanes la realització de 3 famtrips o viatges de familiarització amb periodistes especialitzats en diversos productes turístics amb importants possibilitats de desenvolupament i millora en la província de Castelló. El primer d’ells es durà a terme de l’1 al 4 d’octubre amb premsa especialitzada en Turisme Actiu dels Països Baixos. Així, i en col · laboració amb les Oficines de Turisme Espanyola a La Haia, tres periodistes especialitzats en turisme actiu de mitjans de comunicació especialitzat holandesos coneixeran les destinacions i empreses que ofereixen aquest producte a la província. Visitaran els municipis i les instal · lacions d’Alcossebre, Peníscola, La Jana, Torreblanca, Tírig i la Vall d’Uixó.

El segon serà un viatge amb agències de receptiu especialitzades en Turisme de Creuers i tindrà lloc durant el mes d’octubre. Servirà perquè coneguin de primera mà les excursions exclusives que poden oferir als seus clients que són les companyies navilieres i es realitza en col · laboració amb el Comitè Impulsor del Turisme de Creuers de Castelló.

L’últim d’aquests famtrips es durà a terme del 15 al 19 d’octubre amb operadors turístics especialitzats en turisme de salut d’Escandinàvia. En col · laboració amb les Oficines de Turisme Espanyola a Oslo, Hèlsinki, Estocolm i Copenhaguen, operadors turístics especialitzats en turisme de salut coneixeran les destinacions i empreses que ofereixen aquest producte a la província. Visitaran els municipis i les instal · lacions de Montanejos, Orpesa, Benassal, Peníscola i la Vilavella.