Pérez (PSPV-PSOE) demana «màxima responsabilitat» i evitar les visites a la neu este cap de setmana

833
Santi Pérez
Santi Pérez
PUBLICITAT

El secretari de l’executiva provincial i alcalde de Forcall insta a no abaixar la guàrdia i no fer desplaçaments innecessaris

El secretari de l’executiva del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de Forcall, Santi Pérez, ha demanat la “màxima responsabilitat” i evitar les visites a la neu este cap de setmana. «Hem de ser conscients que encara estem lluitant contra la pandèmia i que hem d’evitar desplaçaments innecessaris i possibles aglomeracions», ha assenyalat.

Pérez ha explicat que la neu «la podrem visitar qualsevol altre any, però ara toca mantenir l’alerta i seguir les indicacions de les autoritats. I ho hem de fer per la nostra pròpia seguretat, i també per la dels altres. Ara tenim la informació i les ferramentes necessàries per a prevenir els contagis així que, tinguem sentit comú, siga’m prudents i complim les mesures».

Per últim, el secretari provincial ha demanat als ciutadans i ciutadanes de la província que restringisquen al màxim el contacte social i que, en la mesura que siga possible, es queden a casa. «Entre totes i tots, i sempre seguint les directrius d’administracions i experts sanitaris, podrem guanyar terreny al virus», ha conclòs.