Pérez li demana a Moliner que concrete inversions per portar l’aigua a Vilafranca i Ares

848
Cisterna d'aigua Ares
PUBLICITAT

El diputat provincial del PSPV-PSOE i alcalde de Forcall, Santiago Pérez ha demanat al president de la Diputació, Javier Moliner que “concrete les inversions necessàries per garantir l’abastament d’aigua a Vilafranca i Ares.

El diputat va preguntar al president provincial en el passat ple de la Diputació. El diputat per la comarca dels Ports ha recordat que “a Vilafranca és necessari perforar un pou fins a l’aqüífer regional per garantir l’abastament al municipi i la seva potent indústria”. En aquest sentit ha recordat que des de fa anys l’Ajuntament de Vilafranca està reclamant una inversió decidida a la Diputació de Castelló i a les confederacions de l’Ebre i el Xúquer. En el cas del pou a perforar, que se situaria a la zona de Llargueres, la confederació competent és la del Xúquer.

El diputat ha recordat que Vilafranca no pot dependre de les pluges i el manantial de la Tosquilla

En el cas d’Ares Santiago Pérez ha demanat a la Diputació que “concrete ja els diners per construir un nou dipòsit, tal com es reclama des de fa anys des de l’Ajuntament. Encara recordem les cisternes d’aigua que arribaven a Ares a l’estiu. No és de rebut que en 2016 Ares hage de proveir-se amb cisternes “.

El diputat pel partit judicial de Morella ha recordat que a Ares “si s’emmagatzema l’aigua que baixa pel barranc dels Molins en èpoques d’abundància es pot garantir el subministrament per a molts mesos”.