Penyagolosa Trails obrirà preinscripcions dilluns que ve 27 de desembre

280
Penyagolosa Trail
PUBLICITAT

L’organització està treballant conjuntament amb Conselleria per a garantir la sostenibilitat de l’esdeveniment


El primer pas cap a Penyagolosa Trails 2022 comença ja. El període de preinscripcions s’obrirà el 27 de desembre i conclourà el 10 de gener. Aquestes es tornaran a realitzar a través de la pàgina web www.penyagolosatrails.com i el sorteig de dorsals tindrà lloc el 13 de gener.

Han passat dos mesos des que va tenir lloc l’edició més esperada de Penyagolosa Trails. Des de llavors, s’ha treballat intensament en l’edició de 2022, que tindrà lloc entre el 22 i el 24 d’abril.

La prioritat per a Penyagolosa Trails és tenir un impacte nul sobre el medi natural, a més de conscienciar a corredors, acompanyants i visitants sobre la importància de protegir-lo i estimar-lo. Per això, es treballa per desenvolupar accions per a millorar l’entorn abans, durant i després de l’esdeveniment. Aquesta línia d’actuació és així des dels inicis, però s’ha intensificat en les últimes edicions i es continuarà apostant per la cura de l’entorn. En aquests mesos s’està treballant conjuntament amb el personal tècnic del Servei de Medi Ambient de la Direcció Territorial de Castelló de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica per a garantir la sostenibilitat mediambiental de l’esdeveniment.

La grandesa dels esports de muntanya recau en l’entorn. La MiM i la CSP transcorren per llocs que s’han format al llarg de milers d’anys d’història. Paisatges sagrats i amb una biodiversitat i un valor paisatgístic enorme. Per això, cal treballar perquè naturalesa i esport puguin anar de la mà, compaginar-se i complementar-se.

En definitiva, Penyagolosa Trails aposta per un model de carreres sostenibles i responsables amb el medi ambient. El futur passa per la cura de l’entorn i perquè cada esdeveniment, cada corredor i cada persona aportin el seu petit granet de sorra per a eliminar la seva petjada en la naturalesa.

Trail can’t be stopped

Penyagolosa Trails també ha presentat la seva nova imatge, que tindrà com a eslògan en aquesta edició “Trail can’t be stopped” (“El trail no pot parar” o “El trail és imparable” seria la seva traducció). Un eslògan que fa referència a la reactivació de les carreres i a les ganes que tenen els corredors de tornar a viure la màgia dels esdeveniments esportius d’aquesta índole. La imatge d’enguany és més trencadora i posa el focus a la muntanya del Penyagolosa i en l’èpica de cada corredor, amb la combinació de tres colors: vermell, negre i blanc.