Penyagolosa Trails obre inscripcions per a la MiM i la CSP 2021 el 19 de juliol a les 19.00

353
Penyagolosa trail
PUBLICITAT

El nombre de dorsals està limitat i l’organització preveu una gran afluència d’inscrits.

L’esdeveniment esportiu se celebrarà del 15 al 17 d’octubre.


Queden menys de cent dies perquè Penyagolosa Trails torne, després d’una edició virtual l’any 2020 i un ajornament de dates per a la seua edició de 2021. Al febrer d’aquest mateix any i malgrat haver adoptat estrictes protocols d’actuació, l’organització va decidir ajornar l’esdeveniment per a garantir la seguretat de totes les persones, actuant amb la màxima responsabilitat donada
la conjuntura sanitària global originada per la COVID-19.

Recentment l’organització va anunciar la pròxima obertura d’inscripcions, que serà el 19 de juliol a les 19.00, emplenant el formulari per Internet (www.penyagolosatrails.com). Així, s’inicia aquest període d’inscripció per a aquells inscrits que no van tenir opció, amb antelació suficient perquè tots puguen preparar-se adequadament, i tenint en compte un escenari de nivell de risc baix i l’increment del percentatge de vacunació, que permetrà celebrar les carreres amb garanties sanitàries. Les places vacants es cobriran de la següent forma:

Penyagolosa Trails MiM: només els preinscrits en l’últim sorteig que no han tingut l’opció d’optar a dorsal tindran l’opció de confirmar el seu dorsal en un sistema d’inscripció directa, fins a completar les vacants disponibles.

Penyagolosa Trails CSP: pel fet que tots els preinscrits en l’últim sorteig ja han tingut l’opció de dorsal, s’estableix un sistema d’inscripció directa, fins a completar les vacants disponibles.

El període de confirmació d’inscripció serà des de les 19.00 del 19/07/2021 fins a les 19.00 del 31/07/2021 o fins a completar les vacants disponibles.