Penyagolosa Trails HG comunicarà a febrer la decisió definitiva sobre la celebració de l’esdeveniment

402
PUBLICITAT

L’organització de Penyagolosa Trails comunicarà el proper mes de febrer una decisió definitiva sobre la celebració de l’esdeveniment. L’entitat continua treballant en la tramitació dels permisos necessaris per a celebrar les carreres, així com realitzant els protocols per a garantir la celebració segura de la cursa. El desig és poder organitzar una nova edició de Penyagolosa Trails en les dates previstes, però dependrà de l’evolució de la pandèmia.

Els components del Penyagolosa Trails comuniquen que entenen la incertesa que poden sentir molts corredors i corredores que volen estar en la línia de sortida de la MiM o la CSP, i que estan realitzant tota la preparació. «Nosaltres compartim el mateix sentiment, però la primera prioritat de l’organització de Penyagolosa Trails HG sempre ha estat la de garantir la seguretat de totes les persones: corredors, voluntaris, personal d’organització, públic i població local en general. I aquesta continuarà sent la nostra prioritat a l’hora de prendre una decisió definitiva», ha redactat la direcció de premsa de l’entitat.

La situació sanitària és extremadament greu, especialment en la Comunitat Valenciana. Actualment, segons els indicadors, el territori es troba en nivell d’alerta 4, de risc extrem Per això, des de la Generalitat Valenciana s’han adoptat mesures molt restrictives, amb les quals es pretén doblegar la quantitat de contagis, ingressos en hospitals i morts d’aquesta tercera ona de la pandèmia de Covid-19. Penyagolosa Trails ha manifestat que  «és moment de cuidar-se i d’actuar amb responsabilitat individual. Si ho fem, començarem a doblegar la corba d’aquesta tercera ona de la pandèmia».