Penyagolosa Trails es celebrarà el 22 d’abril del 2023

291
PUBLICITAT

Nota de premsa de Penyagolosa Trails

Penyagolosa Trails ha anunciat que la propera edició de l’esdeveniment serà el cap de setmana del 22 d’abril del proper any. Així, la data de preinscripcions es mantindrà al novembre i desembre d’aquest any i les properes setmanes es detallaran algunes novetats relatives a l’esdeveniment.

L’anunci s’ha realitzat al Saló Ultra-Trail d’UTMB a Chamonix, on està present durant aquesta setmana donant la informació de l’esdeveniment als milers de corredors i corredores que passen per aquesta fira.

El Saló Ultra-Trail és la principal fira de trail a nivell mundial i hi són les principals marques i carreres d’aquest esport. Gràcies al suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló, Penyagolosa Trails assisteix des de l’any 2012, sempre amb l’objectiu de posicionar la província de Castelló com un referent al circuit internacional de Trail i difondre l’encant natural i paisatgístic del Parc Natural del Penyagolosa i els seus voltants.

Penyagolosa Trails és a l’stand 12 de la zona Arve del Saló Ultra-Trail, que és on es troben les curses de muntanya. Durant els dies que dura la fira, Penyagolosa Trails tornarà a organitzar diferents activitats, com la Paella Party, que contribueixen a donar conèixer també la gastronomia del territori i sempre és un reclam per anar a l’stand castellonenc. A més, es repartirà orxata o sangria, com en anteriors edicions.