Penyagolosa Trails, en el primer circuit virtual d’Ultra-Trail World Tour

375

Nota de premsa de Penyagolosa Trails

Ultra-Trail World Tour ha llançat un circuit virtual per realitzar sis carreres de tot el món. Es tracta d’una iniciativa molt interessant per a qualsevol corredor, ja que permet completar diferents carreres virtuals en qualsevol lloc. Entre elles, podrà realitzar la MiM de Penyagolosa Trails.

D’aquesta manera, aquells corredors que vulguen realitzar la prova espanyola en aquest circuit virtual, únicament hauran de registrar-se i recórrer la distància de 60 quilòmetres amb 3300 metres de desnivell positiu. Entre tots aquells que ho facen abans del 30 de novembre, es sortejarà un dorsal per a la CSP 2021.

Cal recordar que Penyagolosa Trails també ha llançat “Avant”, una forma de recórrer la MiM i la CSP de forma digital. Fins al moment, més de 200 corredors i corredores ja s’han donat d’alta en aquesta iniciativa i recorren els segments de la prova a la recerca de gaudir del recorregut i d’aconseguir les diferents insígnies.

Així, Penyagolosa Trails torna a estar present en el principal circuit internacional de trail, aquesta vegada de forma virtual, i és una de les sis carreres que formen part d’aquesta iniciativa. En aquest sentit, el director de Penyagolosa Trails, Tico Cervera, assenyala que “estar en aquest circuit virtual contribueix a la internacionalització del nostre esdeveniment i al fet que cada vegada siga més conegut a tot el món”. Tico Cervera també apunta que “a més d’aquesta projecció internacional, aquesta iniciativa també és un al·licient més perquè els corredors i corredores puguen fer la MiM en el propi recorregut o en qualsevol lloc de món”. Finalment, el director de Penyagolosa Trails ha volgut agrair el suport dels patrocinadors a totes les iniciatives que s’estan duent a terme.

Així, la suma de “Penyagolosa Avant” i “Ultra-Trail World Tour Virtual Club” suposa un atractiu més perquè els corredors i corredores puguen recórrer els senders de Penyagolosa Trails, ja que es poden donar d’alta en les dues iniciatives de manera gratuïta i així optar als més de 30 premis que es repartiran.