Penyagolosa Trails, comença l’espectacle

832
PUBLICITAT

Nota de premsa de Penyagolosa Trails

Comença l’espectacle de Penyagolosa Trails 2022. Els 2100 corredors que participaran a la MiM i la CSP han omplert avui d’ambient el centre de Castelló i ja es prepararan per fer front a les carreres. Aquesta nit, a les 00.00 hores, partirà la CSP i demà, a les 6.00 h. una Marató i Mitjana que acull el Campionat d’Espanya de Trail Running de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. Ambdues sortides es faran a la Universitat Jaume I.

A la jornada d’avui ha tornat la Fira del Corredor després que a l’octubre no s’organitzés per la situació sanitària. Així, la Plaça de les Aules de Castelló s’ha omplert d’ambient durant tot el dia i els corredors i corredores han pogut gaudir dels diferents estands de patrocinadors, institucions i entitats col·laboradores, com a Comunitat de l’Esport, Endavant Vila-real, Nutrinovex, Scarpa, Decathlon Onda, Resolat Roig Vidal, Atmosfera Sport, Cooperativa d’Atzeneta, Runaddiction, Freen Run, A la lona de València o Petjades Carrereres.

Els corredors que participen a Penyagolosa Trails també han recollit la seva bossa del corredor, que aquest any és de ràfia reutilitzable i biodegradable. Hi tenen una samarreta tècnica, un cinturó per guardar gels i barretes energètiques, productes del territori de la Cooperativa d’Atzeneta (de la nova marca DePenyagolosa), una bossa de productes Anitin o una màscara fabricada per l’empresa Ceres tèxtil i publicitat.

Demà dissabte, la glòria espera els corredors i corredores a Sant Joan de Penyagolosa. Al voltant de les 11.30 hores estan previstes les arribades dels primers corredors. El tancament de la MiM serà a les 21 hores i el de la CSP a les 2.15.

El lliurament de premis de la MiM i la CSP ja es va traslladar a Vistabella a la passada edició de Penyagolosa Trails. Aquest any es manté aquest canvi i tindrà lloc a les 18.00 hores.