Penyagolosa AVANT tancarà la seua primera edició amb una Gala el pròxim 22 de desembre

196
Un corredor en el recorregut
Un corredor en el recorregut

Nota de premsa Penyagolosa Trails

  • La gala estarà presentada per Pepa Cases i en ella es repartiran més de 30 premis

“Penyagolosa AVANT” encara la seua recta final amb els corredors i corredores apurant els últims caps de setmana per a completar segments i aconseguir les seues insígnies. Els temps es registraran fins al 13 de desembre i la primera edició d’aquest circuit virtual es tancarà el 22 d’aquest mes amb una gala presentada per la ballarina, presentadora i coreògrafa Pepa Cases. A causa de la situació actual, l’acte no tindrà públic, però s’emetrà per les xarxes socials i la pàgina web, perquè tothom puga seguir-ho.

“Penyagolosa AVANT” està sent la manera de realitzar la MiM i la CSP en els últims mesos. Cada vegada hi ha més gent que s’està sumant a aquesta iniciativa i que recorre les sendes de Penyagolosa Trails a la recerca d’insígnies, de gaudir de l’esport i el paisatge i superar segments.

Premis

Aquesta primera edició de “Penyagolosa AVANT” tindrà més de trenta premis, en els quals es reconeixerà la fidelitat dels corredors i corredores i també als millors en aquestes carreres. Així, se sortejaran premis com nits d’hotel a Aldea Roqueta (Culla) entre els quals realitzen la MiM i la CSP d’una tirada (Golden Pilgrim) i els que envien fotos consumint en bars, restaurants i botigues dels pobles, excursions de espeleokayak entre els quals realitzen una de les dues carreres d’una tirada, o circuits de Via ferrada, entre els quals completen sis o més segments. Aquests dos premis són a càrrec de Viu Natura. També hi haurà 5 caixes de productes de Castelló Ruta del Sabor que se sortejaran entre els que completen almenys un segment, un passe per a la Lliga Nord 2021 entre els quals tinguen el Green o Xarxa Pilgrim, tres mesos gratuïts al Centre Esportiu Provincial per al pitjor temps, xecs de productes Persenda o dessuadores de Penyagolosa Trails, per als millors.

Com participar

Cal recordar que en “Penyagolosa AVANT” s’han creat diferents classificacions amb els temps i a mesura que es van recorrent els segments en els quals s’han dividit MiM i CSP es poden anar aconseguint diferents medalles, encunys i distintius. Gràcies a aquesta iniciativa s’està fomentant el turisme als pobles d’interior pels quals passen aquestes dues carreres i es dóna a conéixer el territori. El funcionament de “Penyagolosa AVANT” és molt senzill. La majoria de corredors i corredores coneixen l’aplicació Strava i molts d’ells pugen els seus recorreguts diaris ací. Els que realitzen algun dels segments creats i estiguen donats d’alta en Avant, van completant el seu perfil. Quan algú completa els sis segments en els quals es divideix la MiM o els onze en els quals es divideix la CSP, obtenen el perfil de Penyagolosa com a insígnia. Els que fan la MiM d’una tirada reben el Xarxa Pilgrim i els que fan la CSP, el Green Pilgrim. A més, els que realitzen les dues reben el Golden Pilgrim. Però hi ha molt més, hi ha marques sub-5, sub-6, sub-7, sub-8, sub-9, sub-10 i marques fins a sub-16 en CSP, que es van atorgant als corredors que vagen completant les carreres. També hi ha medalles d’or, plata i bronze per als més ràpids en cada segment.

Penyagolosa Avant és una forma més de donar a conéixer el recorregut de la MiM i la CSP, però també de fomentar les visites a les localitats per les quals passen les carreres. Les classificacions i les inscripcions es gestionen des de www.penyagolosatrails.com/avant. “Penyagolosa Avant” és una iniciativa recolzada per la Diputació de Castelló i la Comunitat de l’Esport i desenvolupada per Runática.