Pastors i gossos de Catalunya, Euskadi, Terol i Comunitat Valenciana competiran dissabte 16 a Ares

84

– Border collie, Kelpie i Pastor basc són les races participants

12 pastors i gossos arribats de Catalunya, Euskadi, Terol i Comunitat Valenciana participaran el diumenge 16 de juny en el ja tradicional Concurs de gossos de rabera d’Ares del Maestrat. El Pla de la Canà serà novament el lloc on els cans mostraran les seues habilitats a les ordres d’experimentats pastors. 

Així, no faltaran a la cita el català Hilari Novillo amb Beyoncé, el morellà Ismael Boix amb Neska o el local Juli Bayot amb Gandalf.  També estarà present Jesus Benito amb la campiona de la Comunitat Valenciana 2018 Daina. Els valencians Gabriel Ruiz i Carlos Orts, amb Selkie i Brie, respectivament, així com l’alacantina Natividad Soler amb Java també participaran de la cita. Procedents de Terol arribaran Juan Ramón Boj amb Bali i Alberto Riba amb Link. Tampoc es perdran l’event els pastors bascos Marcos Izpizua amb Iru i Jose Maria Bengoa amb Eder. La lleidatana Mercé Ribot completa els pastors d’aquesta edició.

Així les coses, a les 10h se sortejarà l’ordre de participació dels pastors. Seguidament, a les 10.30h se viurà el XIV Concurs de Gossos de Rabera. L’entrega de premis tindrà lloc a les 14h. No faltaran les begudes i entrepans en un dia així. També  hi hauran passejos en burro per als més menuts. A més, durant tot el cap de setmana es realitzaran visites guiades a la Nevera, la Cova del Castell i el Barranc dels Molins. Així mateix, els restaurants oferiran menús especials de caràcter pastoril.