Pasqua a Vistabella del Maestrat

188
Quintos Vistabella

El poble espera, com de costum en estes dates, molta gent. L’ocupació a les cases rurals s’estima al voltant del 100%. La major part de la gent acudirà a gaudir d’uns dies de relax en contacte amb la natura, per a fer rutes de senderisme com pujar a Penyagolosa.

Però la Setmana Santa és sinònim d’actes religiosos i a Vistabella hi haurà uns quants. El divendres a les 9 del matí tindrà lloc la pujada al Calvari per a rememorar la passió de Crist i, a la nit, a les 22 h, se celebrarà la processó del Sant Soterrament. El dissabte de nit tindrà la missa d’encesa del Ciri Pasqual i finalment, el diumenge a migdia, la de Resurecció.

Deixant de banda els actes religiosos, els Quintos 2018 també celebraran la seua majoria d’edat amb una festa el dissabte, a partir de les 00.30 h al Casal Jove. Serà amb la discomòbil Disco-Nectar i si es vol assistir des de Castelló o els pobles del voltant, hi haurà un autobús. Per a més informació, podeu telefonar al: 653259551
o al 601349005.

Finalment, l’últim dels actes emblemàtics de Pasqua serà la tradicional jornada de germanor dels socis del Club de Muntanya de Vistabella amb els del Club de Muntanya At-zenet, d’Atzeneta del Maestrat, a la qual enguany se sumarà el Club de Muntanya de Xodos. A les 8 del matí partirà una ruta senderista de 20 km des d’Atzeneta fins a Vistabella i, a l’arribada, hi haurà un dinar al Casal Jove, amb posterior ball fins a les 21 h, on tot el món podrà assistir.