Paper central de les dones avui en les festes d’Ares

270

-Destaca l’actuació de Pep Gimeno “Botifarra”
Les festes d’Ares van tenir ahir als Quintos com a protagonistes. El concurs de paelles va omplir d’ambient la plaça la Bassa. I a la vesprada, va prendre el relleu el concurs de guinyot en els bars de la localitat. Mentre, en la plaça Major, els xiquets van gaudir amb el parc infantil i el bou mecànic.
El sopar de pa i porta en el local multiusos i la posterior rifa, van donar pas després a la nit de disfresses ambientada per la discomòbil.
Avui dimarts les dones d’Ares viuran el seu dia. El XI Concurs d’engalanament de façanes, finestres i balcons a les 14 hores, la desfilada de disfresses infantils a les 17 hores o la mostra de dolços d’Ares prevista per a les 18 hores són algunes de les propostes de la jornada.
Continuaran els actes, 19 hores, amb l’espectacle itinerant “Història d’un bosc” a càrrec de la Xalera. I a les 22:25 hores es lliuraran els premis del concurs d’engalanament de façanes, finestres i balcons. Finalment la plaça Major s’omplirà, 22:30 hores, per al concert de Pep Gimeno “Botifarra” i la seua rondalla en un acte organitzat, com la majoria de les propostes de la jornada, per les Dones d’Ares
Demà dimecres els actes religiosos seran l’eix central de la programació i és que es viurà la jornada dedicada a Sant Bertomeu. A les 12 hores s’ha programat la missa i processó. A la vesprada hi haurà teatre amb els sainets “La Vespeta” i “Nelo Bacora”. El grup de teatre L’Enfilat ambientarà la plaça Major. I a la mitjanit començarà la festa amb la Kiny Band en el local multiusos.