Palanques viurà del 18 al 22 d’agost les seues festes majors

166
-Les celebracions són en honor a Sant Cosme i Sant Damià

Palanques ultima les seues festes majors. I és que arranquen aquest dijous 18. L’engalanament dels carrers i el cinema d’estiu, 22 hores, són les propostes per a la primera jornada.

El divendres 19 a la vesprada hi haurà jocs d’aigua en la piscina i mentre es disputarà el campionat de petanca d’adults. El sopar de pa i porta a la plaça i el ball amb el duo “Dedos” rematarà els actes del dia.

Al dissabte 20 no li faltarà ni la torrada de sardineta, 9 hores; ni, des de les 11 hores, la Jornada de Pintures rupestres “Cingle de Palanques”. El parc infantil de la tarda, l’inici del campionat de guinyot, el ball amb l’orquestra Triband i el bingo en el descans seran altres opcions del dissabte.

Quant al diumenge 21, a les 13 hores tindrà lloc la missa en honor a Sant Cosme i Sant Damià. I durant el matí se celebrarà la final del campionat de guinyot. A la vesprada hi haurà jocs amb el món del circ com a protagonista i xocolatada per als més petits. El sopar de germanor a la plaça i el ball amb l’orquestra Triband, a la nit, continuaran la festa.

Finalment, el dilluns 22 s’acabaran les celebracions. A les 12 hores s’ha programat la missa en honor a Sant Abdó i Sant Senén. I després tindrà lloc el dinar de l’Associació de Jubilats “El Tossalet”.