Palanques va viure una gran festa del bureo i ball del “corro”

721
Palanques va viure una gran festa del bureo i ball de el “corro”
Palanques va viure una gran festa del bureo i ball de el “corro”
PUBLICITAT

Palanques va gaudir el passat mes d’octubre de la celebració de la tradicional festa del bureo i ball del “corro” que cada any reuneix a desenes de veïns i visitants que no volen perdre’s la representació d’aquest ball tradicional i la música de les rondalles participants.

D’aquesta forma, en aquesta edició del “corro” han participat set rondalles de diferents punts de la província com són el Grup de Rondalla i Ball de Vilafranca, la Rondalla Els Ports, la rondalla Vila de Llucena, rondalla La Perla de la Muntanya també de Lucena, Gent de Poble de Castelló, la rondalla de Vilar de Canes i el grup Margemitger d’Almassora.

Les balconades del municipi es van engalanar amb motiu de la celebració i la música del tabaleter i el gaiter va anunciar el festeig.

Cal recordar que la celebració d’activitats com aquesta suposa tot un incentiu turístic per al municipi. Palanques és la segona localitat amb menys habitants de la província de Castelló i, gràcies a aquest tipus d’esdeveniments, el poble multiplica el seu número de veïns a causa dels participants i aficionats a la música tradicional.