Palanques programa el seu Sant Antoni amb una programació molt completa

688
PUBLICITAT

El Sant Antoni de Palanques se celebrarà del 3 al 6 de març, ambdós inclosos. La celebració, que estava prevista per a mitjans de gener, es va ajornar per seguretat sanitària.

L’Ajuntament de Palanques i els majorals i col·laboradors de la festa han estat treballant per a oferir una programació d’actes el més semblant a les anteriors edicions. La festa començarà el dijous amb l’elaboració de les coquetes, el divendres es farà la matança del porc i l’elaboració dels embotits, el dissabte començarà amb un esmorzar seguit de l’eixida cap a la muntanya per a recollir totes les rames i troncs necessaris per a construir la barraca. Després dels “arrastres” i del dinar tindrà lloc el bandeig del gall, el sopar de torrada a la plaça i la diablera i encesa de la foguera. La nit continuarà al pavelló on actuarà l’orquestra Triband i la discomòbil Bandalay. El diumenge es posarà el punt final als actes amb una missa en honor a Sant Antoni Abad i un dinar popular al pavelló.

Amb aquesta confirmació, Palanques se suma al llistat de municipis dels Ports que s’animen a fer Sant Antoni encara que aquest no siga a les dates més tradicionals.