Palanques prepara 700 coquetes per a Sant Antoni

578
PUBLICITAT

Els veïns i veïnes de Palanques van portar ahir a cap l’elaboració del dolç típic de la festa de Sant Antoni: la coqueta. Així, en una jornada de germanor, riures i tradició, Palanques va preparar 700 coquetes que seran repartides aquest cap de setmana durant la festa gran del patró dels animals.

A la jornada d’avui s’ha dut a terme un esmorzar i l’elaboració dels embotits amb la carn de la matança. Demà dissabte a les 9h hi haurà un esmorzar i es pujarà a la muntanya. A les 12h es muntarà la barraca i a les 14h serà el dinar en el forn. La festa continuarà a les 20.30h amb el Bandeig del Gall al qual seguirà una torrà de xoriços i llonganisses en la plaça. A les 22h començarà la festa del foc amb la Diablera i l’encesa de la foguera.

Els festejos de Sant Antoni a Palanques acabaran el diumenge amb una missa en honor al sant i un dinar popular en el pavelló.

-La Unitat de Respir participa
Els usuaris i usuàries de la Unitat de Respir del municipi també han volgut participar en la festa realitzant uns pins amb la forma d’un ‘botarga’.