Palanques posa en marxa una ruta turística senyalitzada

587
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Palanques, gràcies a una subvenció de l’Agència Valenciana de Turisme, ha dut a terme un projecte de Creació de Producte Turístic. El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat aquest mateix matí, acompanyat de l’alcaldessa, Lucía Martí, les actuacions dutes a terme en la localitat.

D’aquesta forma, s’ha creat un complet producte turístic que posa en valor els diferents recursos del municipi tant culturals, com a naturals o paisatgístics. Per a fer possible aquesta nova oferta turística s’han realitzat diverses obres de millora i de senyalització dels recursos a visitar.I és que s’ha creat una ruta temàtica, completament senyalitzada, que permet al visitant conéixer tots els misteris de Palanques.

A més, per a potenciar el turisme en el municipi s’ha creat una pàgina web www.palanques.info en la qual s’expliquen i poden veure’s de forma virtual diferents punts de la localitat. Dins del mateix projecte també s’ha dut a terme la restauració de la porta de l’església i s’ha millorat el jardí botànic.