Palanques celebrarà Sant Antoni del 25 al 28 de gener

98
PUBLICITAT

La festa del foc hivernal es viurà a Palanques del 25 al 28 de gener. Els encarregats d’organitzar els festejos són l’Ajuntament, els Majorals i col·laboradors de la festa.

El dijous 25, des de les 16h, es faran les coquetes. El divendres a les 9.30h serà la matança del porc, a les 16h es faran els embotits, a les 16.30h es talarà el pi i ‘rama’ per a la barraca i a les 21.30h hi haurà un sopar de pa i porta en el pavelló.

El dia gran de la festa serà el dissabte 27. A les 9h hi haurà un esmorzar i s’eixirà al ‘monte’. A partir de les 12h serà l’entrada de la ‘rama’ i el muntatge de la barraca. Els col·laboradors de la festa gaudiran d’un dinar en el forn. Ja a la vesprada, a les 16h, serà l’arrossegament dels troncs. La nit arribarà amb el bandeig del gall a les 20h. A les 21h es torraran xoriços i llonganisses en la plaça. L’esperada Diabletà i l’encesa de la barraca seran a les 22h. La festa s’allargarà fins a ben entrada la matinada amb l’orquestra Triband i una discomòbil.

El diumenge la missa en honor a Sant Antoni Abad serà a les 13h. A continuació, hi haurà un aperitiu en el pavelló i es presentarà als majorals 2025.