Palanques celebrarà Sant Antoni aquest cap de setmana

684
PUBLICITAT

El Sant Antoni de Palanques estava previst per al cap de setmana del quinze de febrer, però entre el consistori i els majorals i col·laboradors es va decidir ajornar la festa per poder dur-la a terme quan la situació sanitària estigués millor. D’aquesta manera, la celebració finalment tindrà lloc els dies tres, quatre, cinc i sis de març. 

Aquesta vesprada tindrà lloc l’elaboració de les coquetes, demà la matança del porc i l’elaboració dels embotits. El dissabte començarà amb un esmorzar seguit de l’eixida cap a la muntanya per a recollir totes les rames i troncs necessaris per a construir la barraca. Després dels “arrastres” i del dinar tindrà lloc el bandeig del gall, el sopar de torrada a la plaça i la diablera i encesa de la foguera. La nit continuarà al pavelló on actuarà l’orquestra Triband i la discomòbil Bandalay. El diumenge es posarà el punt final als actes amb una missa en honor a Sant Antoni Abad i un dinar popular al pavelló.

El consistori anima a tothom a asistir a aquesta cita tan esperada al municipi i demana col·laboració ciutadana per a què tots els actes surtin tal com estan previstos.