Palanques celebra una jornada de Bureo el proper 1 d’octubre

815
PUBLICITAT

Palanques acollirà el dissabte 1 d’octubre una jornada dedicada al Bureo en la qual es realitzarà una reinterpretació del Ball del “Corro”. Hi participaran la rondalla intercomarcal “Fem el que Podem”, la rondalla de l’Associació de Jubilats Comte d’Aranda de L’Alcora, la rondalla del Grup “la Perla de la Muntanya” de Llucena, “Soroll del Maestrat” d’Atzeneta i la rondalla de Vistabella. Com a prèvia a aquest dia festiu, el dia 30 de setembre, a última hora de la vesprada, tindrà lloc un taller de Ball de Plaça i de Ball de “Corro”.

Les activitats del dia 1 comencen a les 10 hores del matí amb la penjada de cobertors als balcons i l’anunci de la festa per part del gaiter i el tabaleter. Seguidament es donarà la benvinguda a les rondalles i els balladors de les localitats convidades a l’esdeveniment i tots realitzaran una ronda pels carrers del municipi.

Després del dinar de germanor dels participants, es realitzarà un Bureo a la Plaça Major i, a la vesprada, la reinterpretació del Ball de “Corro” amb eixida des de la Plaça de l’Església.

La jornada està organitzada per l’Associació Cultural Saborija amb el patrocini de l’Ajuntament de Palanques i la Diputació de Castelló i la col·laboració de Cuinatur.