Palanques adequa la zona d’antics dipòsits per convertir-la en un pàrquing

173

Nota de premsa de l’Ajuntament de Palanques

Palanques està immers en les obres de condicionament de la zona dels antics dipòsits, per tal d’adequar-la i convertir-la en un lloc d’aparcament.

Les actuacions de millora de l’espai estan finançades amb fons del Pla 135 de la Diputació de Castelló i del Pla Eòlic del IVACE.

“Als anys 60 van fer uns dipòsits i tota l’enruna de l’obra va acumular-se en aquest espai, quedant inutilitzat durant dècades. Hem pensat de netejar tota aquesta zona, millorar l’estat d’algunes teulades que corren perill de caure i aprofitar l’espai que quedarà lliure per fer una zona d’aparcament” apunta Lucía Martí, alcaldessa de Palanques.

D’aquesta manera, no només s’estaria millorant en un espai municipal, sinó que també se li estarà dotant de funcionalitat, ja que Palanques té poc espai per aparcar, fet que es nota considerablement quan acudeix la gent que hi estiueja.

A més, el municipi té l’objectiu d’afegir un punt de càrrega per a cotxes elèctrics i la voluntat del consistori seria ubicar el punt de càrrega en aquest futur espai.