Paelles, parc aquàtic i festa andalusa van marcar un divendres molt complet a les festes vilafranquines

221

DiaDia

El segon divendres de les Festes 2017 a Vilafranca arribava amb actes diversos per a tots els públics.

Les paelles es van fer a l’Avinguda del Llosar amb molt bona participació de colles d’amics i amb la música d’Herederos del Conyac.

El tobogan aquátic patrocinat per la Comissió de Penyes 2016. la Penya Ke te Den, es va ubicar al Carrer Nou. Les bones temperatures d’ahir van fer que estiguera molt concorregut per menuts i més grans que van xalar de llançar-se amb els flotadors, una novetat que segurament es puga repetir en properes programacions festives al poble.

Al recinte taurí, va haver corro de Hermanos Navarré de Mora de Rubielos i la prova del bou “Saloio” de la ramaderia portuguesa San Marcos, adquirit a German Vidal de Cabanes.

La Tasca de la Comissió es va omplir de gent per gaudir de la Festa Andalusa preparada per la Comissió de Festes que va oferir peixet fregit i rebujito. Van actuar el Grup Local de Sevillanes i el conjunt Cositas Buenas.

Per la nit es va embolar a Saloio, va actuar Dolces Cançons a la Tasca i a la Carpa hi havia l’orquestra Empopados i la discomòbil Eclipse.

Avui dissabte, penúltim dia de les festes, s’ha fet l’encierro infantil. Ara a les 14h es farà l’entrada del bou “Coleterón” de la ramaderia Barcial adquirit a German Vidal de Cabanes.

Per la vesprada, hi haurà la Festa de la Cervesa a la Tasca de la Comissió amb 4 cerveses diferents per a degustar. L’últim corro de les Festes estarà protagonitzat per la ramaderia German Vidal de Cabanes i també hi haurà la prova del bou de “Ventanillo”, de nom Islero, de la ramaderia Miguel Zaballos adquirit a German Vidal de Cabanes.

De nit s’embolaran els 2 bous, actuarà la Ruth Baker Band a la Tasca i a la Carpa l’Orquestra Chamán i discomòbil Eclipse.