Pablo Altaba realitza un complet inventari del patrimoni municipal de Vilafranca

593
Pablo Altaba i Òscar Tena
PUBLICITAT

Pablo Altaba, arquitecte tècnic, ha realitzat un complet inventari del patrimoni de l’Ajuntament de Vilafranca. Al ple ordinari de juliol l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena i el regidor de Compromís, Xavi Prats, en representació de tots dos grups, l’han felicitat.

L’inventari ha estat aprovat per part de tots els grups. D’esta manera l’Ajuntament de Vilafranca té un complet recull de tot el que pertany al poble i, en definitiva, als vilafranquins.

La realització de l’inventari s’ha realitzat dins del programa Salari Jove. L’alcalde ha apuntat que “l’objectiu de l’Ajuntament és primar als estudiants de la vila per a que puguen desenvolupar la seua tasca professional al poble”. Cal recordar que Pablo Altaba també va rebre el guardó Explorador Andrés que convoca l’Ajuntament de Vilafranca per premiar treballs o projectes d’investigació.

-Inventari de la pedra en sec.

A banda l’alcalde ha informat que l’Ajuntament, dins de l’actual programa de Salari Jove, ha iniciat l’inventari del patrimoni de la pedra en sec amb l’objectiu de conèixer de manera més acurada el patrimoni de casetes, parets o assagadors que ens envolten.