Óscar Tena critica que el PP vote en contra d’ampliar l’horari del Samu de Vilafranca

415
Oscar Tena
PUBLICITAT
Samu a Vilafranca
Samu a Vilafranca

L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha criticat amb duresa que el PP a les Corts Valencianes haja votat en contra que la Samu que presta servei a la localitat estigue operativa 24 hores al dia en lloc de les 12 actuals.
El primer edil i diputat autonòmic ha apuntat que el PSPV havia presentat una proposició no de llei perquè el Samu, que actualment funciona des de les 8h del matí a les 8h del vespre preste servei durant tota la nit.
Així mateix Tena ha recordat que el PP de les Corts ha deixat en mal lloc el PP de Vilafranca, ja que els populars del municipi van votar a favor que el servei d’assistència mèdica estigue operatiu durant les 24 hores.

-Quatre Vegades contra la Samu 24h

L’alcalde de Vilafranca ha incidit que per quarta vegada consecutiva el PP de les Corts vota contra la Samu 24 hores. Així mateix ha recordat que “prestava servei 14 hores, van intentar treure-la de Vilafranca i les protestes ciutadanes ho van evitar, però no vam poder evitar que restaren dues hores en la prestació del servei. Ara demanàvem que ho ampliaren, perquè a la nit ia l’hivern és quan més risc corren els veïns dels Ports i el Maestrat que estan a 100 quilòmetres dels hospitals “.