Óscar Tena alerta que les pluges han provocat una gran esquerda a la CV-15 al Coll d’Ares

269
-L’alcalde de Vilafranca i diputat autonòmic denuncia la falta d’inversió en aquest vial en els últims 20 anys.
-Reclama una actuació urgent per evitar el perill que suposa circular en un tram per un sol carril.
L’alcalde de Vilafranca i diputat autonòmic Òscar Tena ha denunciat el “perillós estat en què es troba la carretera CV-15 després de les pluges dels últims dies”. Tena ha relatat que “en les proximitats del Coll d’Ares hi ha un tram de 150 metres en què la carretera, just pel centre de la calçada, ha cedit i el nivell del sòl ha baixat diversos centímetres”.

En aquest tram del Coll d’Ares únicament es pot transitar per un dels carrils. Tena ha apuntat que “la CV-15 és la principal via d’accés per a Vilafranca i tots els pobles dels Ports i el Maestrat de Terol”. En les últimes dues dècades no hi ha hagut cap inversió important per millorar aquesta carretera autonòmica. L’alcalde de Vilafranca i diputat ha reclamat una actuació urgent per part de la Conselleria d’Infraestructures, titular de la carretera, més tenint en compte que “estem a les portes de la Setmana Santa i és previsible que per la carretera passen centenars de vehicles que es dirigiran cap als pobles de l’interior “.Tena també ha alertat del perill que suposa el pas d’intens trànsit de camions carregats amb argila, vehicles que arriben a les 40 tones de pes.

-Oblit d’infraestructures.

El primer edil i diputat ha recordat que “la CV-15 es va millorar fa més de 20 anys, realitzant actuacions importants que van millorar el seu traçat eliminant corbes i ampliant la calçada. Des de llavors, amb el PP a la Generalitat Valenciana, no s’ha realitzat cap actuació de millora integral. Cada vegada que es produeixen pluges els despreniments són constants i el risc per als automobilistes i camioners augmenten a mesura que la carretera està oblidada “. Sense anar més lluny des de fa sis anys està pendent d’execució, amb el projecte redactat, l’eliminació de les corbes entre el Coll d’Ares i l’encreuament de la carretera Ares-Morella