Óscar Blanch reivindica el poder d’unió de la música en el cartell guanyador del 45é Aplec dels Ports

119
L'autor amb el cartell
L'autor amb el cartell
PUBLICITAT

El II Pro Aplec tria la imatge que representarà l’edició de la festa comarcal de Palanques i Sorita del 26 al 28 de juliol

Óscar Blanch, artista de Pena-roja de Tastavins, ha dissenyat el cartell oficial del 45é Aplec dels Ports. El II Pro Aplec, l’últim fins que arribe la cita de juliol, ha triat aquest cap de setmana una obra que vol reivindicar el poder d’unió de la música. ‘Unida la gent, continua el corrent’ és el lema de l’Aplec que es barreja amb la imatge dissenyada per Blanch i que reflecteix diferents mans tocant instruments com a metàfora de la força de la gent de la comarca.

El president de l’Aplec, Óscar Clemente, ha valorat l’elecció d’aquesta obra i la multitudinària participació en el Pro Aplec celebrat a Palanques i Sorita. Clemente ha destacat el fet d’haver traslladat activitats al matí com a element d’atracció i les vora 200 persones apuntades al dinar de germanor, a banda de la participació en totes les activitats programades. El ball improvisat a Sorita, la recuperació de la dansa de La Pobleta o la taula redona sobre les danses d’Els Ports van ser alguns dels esdeveniments més destacats. Les altes temperatures van marcar la jornada de dissabte, que va acabar de matinada per a donar pas, en les pròximes setmanes, a la presentació dels diferents grups musicals que conformaran el cartell del 45é Aplec dels Ports, previst per als dies 26, 27 i 28 de juliol.