Ortells vibra amb les festes patronals de Sant Blai i Sant Antoni

319
PUBLICITAT

Les veïnes i veïns d’Ortells viuen les seues festes patronals de Sant Blai i Sant Antoni durant este cap de setmana. D’aquesta manera, anit es va cremar la barraca amb la participació de les botargues i es va repartir el panoli junt amb moscatell i aiguardent per engegar aquesta festa característica a tota la comarca dels Ports. Aquest matí ha tingut lloc la processó, retaule i vi d’honor i a la vesprada queden les activitats dirigides a les xiquetes i xiquets amb l’actuació del Mag JP i la xocolatada.

La regidora delegada d’Ortells, Malú Blasco, ha destacat que “Sant Blai i Sant Antoni a Ortells s’ha desenvolupat amb molta participació en tots els actes” i ha afegit que “ens alegra recuperar les festes patronals després que els últims anys la situació sanitària no permetia celebrar-les”. L’edil ha explicat que “aquesta vesprada encara hi ha activitats amb la tradicional oferta de plats típics i les activitats dirigides a les xiquetes i xiquets”.

Cal recordar que, les festes de Sant Blai i Sant Antoni a Ortells s’allarguen fins al dilluns. Així, el diumenge a les 12.00 hores, cercavila dels gaiteros. A les 12.30 hores, missa a l’església i processó, retaule i vi d’honor a les 13.00 hores. Finalment, el dilluns hi haurà missa de difunts a les 12.00 hores.