Ortells es prepara per a les seues Festes d’estiu

263
PUBLICITAT

Divendres 12 d’agost es donaran per començades les populars festes d’estiu d’Ortells amb un conjunt d’activitats per a totes les edats i aficions que tindran lloc fins al dilluns 15.

El primer dia, divendres 12, la carajillada acompanyada de moscatell i pastes iniciarà el festeig omplint els paladars de dolços i celebració. Tot seguit, el pregó post pandèmia farà recordar la germanor i reclam de festes que Ortells necessitava. A la nit, el DJ Pedro amenitzarà el ball fins que el cos aguante la primera jornada. 

L’endemà, dissabte 13, el matí obrirà amb el conegut ‘mercadillo’ popular i coses de segona mà. A continuació, un concurs de paelles coronarà el millor cuiner acompanyat d’emporrat i birra. Durant la vesprada, els més menuts podran gaudir d’activitats infantils a la zona esportiva del botànic mentre que es munten les taules per al sopar. Tot seguit, el sopar de paiporta reunirà veïns i veïnes, que podran gaudir del bingo pro comissió de festes 2023. La nit s’amenitzarà amb la música del DJ Pedro i barra. 

Diumenge 14 d’agost començarà la jornada amb el muntatge d’unflables per als més menuts. Després, el ‘mercadillo’ tornarà a obrir les seues parades i, a continuació, la festa es tornarà més divertida amb la festa de l’espuma seguida d’emporrat i birra. Durant la vesprada, el ball de gitanetes donarà pas al sopar de caldereta de bou. A continuació, el bingo pro comissió festes 2023 tornarà a fer cantar línia i bingo des de les cadires. A la nit, el DJ El Serrucho s’encarregarà del ball. 

L’últim dia, dilluns 15, tindrà lloc una activitat esportiva de bon matí seguida d’emporrat i birra. Les festes conclouran amb un espectacle de màgia i xocolatada a la vesprada.