Ortells celebra Sant Antoni i Sant Blai

188
Ortells celebra Sant Antoni i Sant Blai
Ortells celebra Sant Antoni i Sant Blai

Aquesta nit comencen en Ortells els festejos en honor a Sant Antoni i Sant Blai. A les 21.30 hores es durà a terme una cercavila a càrrec del grup de Gaiteros de Morella i a les 22.00 hores en la plaça Major tindrà lloc la representació de la Vida del Sant del grup de Morella, la cremà de la barraca i l’eixida dels botargues. A continuació es repartiran les pastes, el moscatell i el aiguardent. La nit acabarà amb un ball.


Demà el dia començarà a les 11.30 hores amb una cercavila amenitzada pels gaiteros de Morella i a les 12.00 hores se celebrarà la missa -amb l’assistència del Bisbe de Tortosa- i la processó. A les 13.00 hores es durà a terme el Retaule i un vi d’honor.

Ja a la vesprada, a les 17.00 hores en la plaça Major se celebrarà la Tradicional Oferta, amb plats típics i xocolatada. El dia acabarà amb una actuació de la Rondalla de Morella a les 18.30 hores.

El diumenge els actes principals seran una cercavila, una missa i processó en honor als sants i el Retaule. Els festejos finalitzaran el dilluns amb la celebració de la missa de Difunts.