Orientació laboral amb la Mancomunitat Alt Maestrat

829
Logo Mancomunitat Alt Maestrat.
PUBLICITAT

La Mancomunitat Alt Maestrat, que treballa amb els veïns i veïnes d’Ares, Culla, Benassal, Vilar de Canes, La Torre d’en Besora, Albocàsser, Tírig i La Serratella, ha posat en marxa un servei d’assessorament laboral.

Així, hi ha un servei d’informació i assessorament per a l’emprenedoria i l’autoocupació dirigida a totes aquelles persones amb una idea de negoci. El personal de la Mancomunitat ajudarà a elaborar el pla d’empresa i l’estudi de viabilitat, ensenyarà els tràmits de posada en marxa i informarà sobre com accedir a ajudes i subvencions.

Així mateix, la Mancomunitat Alt Maestrat també compta amb un servei d’orientació laboral per a aquelles persones que es troben en cerca activa d’ocupació. Els tècnics especialitzats ofereixen consells als interessats sobre com optimitzar l’agenda, elaborar un currículum i cartes de presentació, afrontar una entrevista de treball i millorar en les habilitats socials.

Per a més informació sobre el servei d’assessorament laboral i demanar cita prèvia per a atenció personalitzada contactar amb la Mancomunitat Alt Maestrat en el 622 56 15 10 o en secretaria@mancomunitataltmaestrat.es.