Olis essencials amb olor a Forcall

89
Still life, health and beauty, spa concept. Dry lavender and oil on a white wooden table. Selective focus
PUBLICITAT

El projecte ‘El forn dels sabers’ celebra la proximitat de la primavera amb un taller amb plantes aromàtiques

Passat, present i futur van de la mà en ‘El forn dels sabers’, un projecte de Forcall per tal de recolzar el comerç i la cultura de la comarca amb experiències en locals adherits a la marca. L’últim en sumar-se a la promoció será el proper dia 23 Aromes de Morella amb un taller per a la fabricació d’olis essencials.

Convençuts que les plantes aromàtiques de la terra són suficients per a crear fragàncies més enllà de les grans marques, el taller que tindrà lloc a partir de les 11 hores al Forn de la Vila de Forcall permetrà a les persones participants experimentar amb herbes i flors.

Trobar nous usos de plantes com el romer o la lavanda, presents des de sempre a la gastronomia, la decoració i la salut, és un dels objectius d’aquest taller en col·laboració amb Aromes de Morella. L’experiència d’hora i mitja, reservada a majors de 16 anys, va més enllà: busca recolzar el comerç de la zona amb nous productes turístics que desperten la curiositat per vells oficis i noves possibilitats.

És la meta última del projecte ‘El forn dels sabers’, que uneix negocis de tota mena de la comarca d’Els Ports (espardenyes, cervesses, forns, carnisseries…) amb vocació d’atraure nous visitants i, qui sap, també nous establiments. Els tallers són una peça fonamental en busca de gent que demana experiències més enllà de la compra del producte.

I si al Nadal la protagonista va ser la decoració i la cuina especial d’eixes dates, ara la primavera demana pas amb els camps en plena floració i un munt de possibilitats per a fabricar olis cassolans amb productes de la terra. Les places són limitades i poden reservar-se a www.elforndelssabers.com.