Observació astronòmica, visita al campanar i festes a la programació cultural de maig d’Atzeneta

119

Atzeneta del Maestrat ha previst realitzar els dies 2, 4 i 5 de maig un taller d’intel·ligència emocional. La formació pràctica està dirigida a persones que busquen feina, així com a emprenedors o treballadors que persegueixen un desenvolupament personal.

A més, l’agenda d’este mes també inclou el dia 6 una observació astronòmica que es realitzarà a l’Observatori Astronòmic del Maestrat. El punt de trobada serà a l’esplanada del cementiri i l’activitat, a càrrec de Felipe Peña, està dirigida a adults i xiquets.

El 5 de maig acaba el termini per presentar les propostes del concurs de la portada del llibre de les festes patronals de la localitat. El disseny guanyador obtindrà un premi de 300 euros. Les Festes de la Joventut, que enguany celebren la seua segona edició, seran del 25 al 28 de maig. L’associació El Garito de Tonet ha preparat una completa programació basada en les degustacions gastronòmiques, les exhibicions taurines, els concursos i la música.

L’Ajuntament d’Atzeneta també organitza una pujada al campanar el proper 13 de maig a les 17 hores i, durant tot l’any, l’ermita del Castell acull exposicions per poder visitar-les.

El club de muntanya At-zenet ha previst pel 21 de maig una eixida des de la localitat fins a les Coves i, en el calendari esportiu, la U.D Atzeneta jugarà els partits del 7 al 28 de maig.