Obri a Morella i obrirà a la xarxa el Mercat dels Ports

1415

Lluís i Carlos, gestors de Bolíssim, i Rubén, no n’han tingut prou amb crear la seua pròpia marca d’elaboració i distribució de productes culinaris típics de Vilafranca i els Ports que, ara s’embarquen en un nou projecte nomenat Mercat dels Ports.

Mercat dels Ports és una tenda física i en línia que pretén apropar els productes dels Ports als turistes però també facilitar el consum dels productes locals als habitants de la comarca. Alhora, també busca ajudar a totes les petites empreses dels Ports i els voltants a comercialitzar els seus productes. De fet, Luis Gargallo, un dels impulsors, comenta que “si algun productor es vol sumar al projecte, que no dubte en contactar amb nosaltres”.

“La nostra intenció és oferir top tipus de productes de km 0, no només culinaris. Per exemple, a la botiga es podran comprar faixes, mantes i, fins i tot, llibres. A més, la nostra oferta canviarà segons els productes de temporada, com és el cas de la trufa negra, protagonista de la cuina de la comarca”, “De moment, algunes de les empreses que estaran al Mercat són: Bolíssim, Croquellanas, El Pastor de Morella, Formatges de Catí, alguna pastisseria, licor d’Herbers, vi i melmelada del Matarranya i oli de Cabanes, entre d’altres” explica Gargallo.

La pàgina web encara està en obres, però la tenda física està previst que obri a principis de juny a Morella. De moment, comptarà amb dos treballadors que es tornaran per oferir servei durant tota la jornada. A hores d’ara, l’oferta d’ocupació per atendre al mercat encarà està oberta, per si algú està buscant feina.