Obres Públiques obre la matrícula per als exàmens de taxista

604
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Generalitat Valenciana

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat obre aquest divendres, 16 d’abril, el termini per a la presentació de sol·licituds per a les pròximes proves d’obtenció del certificat de competència professional per a la prestació de servei de taxi, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV). Així mateix, les sol·licituds es podran presentar fins al 30 d’abril de 2021.

D’aquesta manera, la Conselleria actualitza el calendari de proves per obtenir la capacitació de taxista en les àrees de prestació conjunta a causa de les modificacions produïdes per la COVID-19 i les mesures sanitàries imposades per la situació sobrevinguda.

L’examen per a l’obtenció del certificat de competència professional per a la prestació de servei de taxi en les àrees de prestació conjunta corresponent a aquesta convocatòria tindrà lloc el proper 29 de maig de 2021.

Tota la informació necessària per accedir a aquestes proves es pot consultar a la pàgina web de la Conselleria.

Així, es pot accedir a informació sobre la inscripció a les proves, consultes sobre l’última convocatòria, preguntes d’examen o calendari de proves, entre altres temes.