Obres públiques millora les vores del Camí de la Canà

245
PUBLICITAT

– L’actuació permetrà instal·lar cunetes de seguretat en les corbes d’aquesta via en el tram entre la CV-12 i la CV-125

La Consellería d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha iniciat les obres de seguretat vial en el Camí de la Canà, a la comarca dels Ports. El pressupost previst d’aquesta actuació ascendeix a 150.000 euros.

El Camí de la Canà discorre pels termes municipals de Morella, Cinctorres i Castellfort. És un camí molt transitat pels habitants d’aquests pobles, així com pels veïns de Forcall. Part del seu traçat discorre per una via pecuària en un entorn de gran bellesa natural.

Segons ha explicat el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, “l’obra consistirà en la instal·lació de cunetes de seguretat a l’interior de les corbes del Camí de la Canà, en el tram entre la CV-12 i la CV-125, en la seva meitat més propera a la carretera CV-125”. L’adequació de l’altra meitat del camí que connecta amb la CV-12 s’executarà per part de la Diputació de Castelló, ha assegurat Domingo.

A més, i com a resposta a la petició dels ajuntaments afectats, el director general també ha assenyalat que “s’adequaran els accessos a les propietats adjacents de manera que les entrades i sortides es realitzen de forma còmoda i segura per a la maquinària agrícola”.

Finalment, Domingo ha recordat que, l’estiu passat, la Conselleria ja va realitzar una actuació sobre el mateix tram del Camí que va permetre reparar la rodadura d’aquesta via, que es trobava notablement deteriorada, mitjançant l’extensió d’una capa de barreja bituminosa.