Obres de millora de la carretera CV-111 als termes de Morella i Vallibona

316
PUBLICITAT

L’alcalde de Vallibona, Juanjo Palomo, el de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, han visitat avui les obres de millora de la carretera CV-111 que uneix Vallibona amb l’N-232. Aquestes consisteixen en l’ampliació de sis corbes d’esta carretera de muntanya que presentava dificultats en la circulació i seguretat. Cal explicar que, la CV-111 transcorre pels termes de Vallibona i de Morella. Així, aquestes obres compten amb un pressupost de 300.000 euros de la Diputació de Castelló.

D’aquesta manera, Rhamsés ha destacat que “la millora d’esta carretera és molt important per les dificultats que presenta per al trànsit de vehicles grans com camions i autobusos” i ha afegit que “l’ampliació d’estes corbes també augmentarà la seguretat en tota la via”. L’edil ha explicat que “es tracta d’unes obres molt necessàries i que notaran els veïns i veïnes que la utilitzen cada dia”. D’altra banda, Juanjo ha comentat que “ens hem coordinat ambdós ajuntaments per a portar endavant estes obres amb l’ajuda de la Diputació de Castelló”. Finalment, ha recordat que “es tracta d’una carretera de muntanya estreta i amb corbes, la qual cal millorar per a augmentar la seguretat”.

Millora de camins rurals
A més de la millora d’esta carretera, durant els últims anys s’han realitzat diferents treballs en camins rurals amb l’ajuda de la Diputació de Castelló i la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica. Així, els últims treballs han estat a la zona d’Herbeset i Torre En Guaita, el camí de Castell de Cabres a Vallibona, el del Noto al Pont de la Bota i altres al mont de Vallivana, també en la Vega del Moll i el que uneix Torre Miro i Pereroles. Finalment, està previst escometre més actuacions en camins rurals de diferents punts del terme de Morella durant este any 2023.