Obres de millora al cementeri de Morella

545
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

– L’ajuntament informa amb la publicació al BOP a les famílies dels i les titulars de les sepultures per a decidir el futur de les restes
– L’actuació pretén enderrocar alguns nínxols de la part més antiga que es troben en mal estat i construir sepultures noves

L’ajuntament de Morella ha previst realitzar una actuació de millora en el cementeri de la ciutat. Aquesta obra tindrà lloc en els nínxols que s’encontren en mal estat, i s’aprofitarà aquest espai per a construir sepultures noves. Així, el consistori es posarà en contacte amb els familiars dels i les titulars d’estos nínxols per a informar sobre aquesta situació i decidir que fer i on traslladar les restes que ocupen els nínxols antics.

Cal explicar que es tracta de la zona més antiga del cementeri de Morella. Així, les famílies amb titulars d’aquestos nínxols s’han d’adreçar a l’ajuntament per a traslladar les restes a una nova ocupació. Així, el termini per a posar en coneixement aquesta situació es va obrir el passat 7 de març amb la publicació de l’anunci número 29 al Butlletí Oficial de la Província de Castelló. Aquest és de 30 dies hàbils des de la seua publicació.

El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “aquesta zona del cementeri de Morella està en molt mal estat i cal una actuació de millora per a endreçar-la”. L’edil ha explicat que “des de l’ajuntament ens estem posant en contacte amb les famílies dels i les titulars d’aquestos nínxols perquè puguen decidir que fer amb les restes que ocupen esta zona del cementeri”. A més, ha afegit que “les famílies dels i les titulars d’aquestes seupultures s’han de dirigir a l’ajuntament per a conéixer cadascuna de les situacions i solucions per allotjar les restes, algunes d’elles amb més de 100 anys”.  Joan Carles ha comentat que “el cementeri de Morella necessita nínxols nous, per la qual cosa hem decidit aprofitar esta actuació per a enderrocar les sepultures que estan en mal estat i construir-ne de noves. Així es continuarà amb el  servei que dóna el cementeri”.