Obre l’aulari de Castellfort pel nou curs 2020/21

773
Aulari de Castellfort
Aulari de Castellfort
PUBLICITAT

L’aulari de Castellfort, que pertany al CRA Celumbres, ha obert les portes donant la benvinguda al nou curs escolar 2020 – 2021.

Són 10 els xiquets i xiquetes de Castellfort que acudeixen a l’escola per continuar els seus estudis dividits en una aula d’infantil i una de primària. Com a novetat, enguany l’escola ha incorporat alumnes a partir dels 2 anys.

Al tractar-se d’una quantitat menor a 20 alumnes, tot l’aulari és un grup bombolla, pel que no cal que seguisquen horaris d’entrada esglaonats ni mantinguen la distància de seguretat entre ells, tot i que els majors de 6 anys hauran de portar mascareta. Pel que fa als mestres itinerants, sí que hauran de mantenir la distància amb l’alumnat.

Per afrontar aspectes derivats de la Covid-19, el CRA ha rebut una dotació econòmica major així com més professorat contractat. A més, la neteja i desinfecció de l’edifici corre a càrrec a l’Ajuntament, que realitzarà treballs de desinfecció cada matí, migdia i vesprada.

D’aquesta manera, s’espera que el curs puga transcórrer amb “normalitat” i que els xiquets i xiquetes de Castellfort siguen els menys afectats per la peculiar situació.