Obre el Casal Jove de Palanques

399

Palanques ja compta amb un Casal Jove per dinamitzar activitats entre els adolescents del municipi al llarg de l’agost.

Les monitores són dos joves de Palanques i Sorita que han impulsat aquest projecte per realitzar les pràctiques del curs de Monitor i Temps Lliure, amb l’ajuda de la tècnica de joventut de la Mancomunitat Comarcal Els Ports.

Veient la necessitat de comptar amb un espai per a joves, les monitores van decidir crear el Casal Jove a Palanques, Sorita i Villores per tal de dinamitzar l’estiu als adolescents dels tres municipis.

La programació del casal la proposen els mateixos joves segons les seues aficions i es va anunciant cada dues setmanes per xarxes socials. Les activitats són diverses, des d’una gimcana fotogràfica i jocs de taula fins a tallers de cuina o torneig de futbolí.

Pel moment, el Casal Jove de Palanques compta amb quatre adolescents i s’espera que el nombre augmente a mesura que avança l’estiu. Les monitores desitgen que la proposta, que actualment es tracta d’una prova pilot, continue endavant durant tot l’any si els resultats durant l’estiu són positius.

L’Ajuntament de Palanques, per la seua part, celebra aquesta mostra d’implicació per part del jovent i espera que puga mantenir-se al llarg del temps.