Obertes les piscines de Morella

680
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La Piscina Municipal de Morella i la de la Fàbrica Giner estan es poden disfrutar a partir d’avui. Ambdues obriran tots els dies de la temporada estival amb un horari d’11.00 hores a 20.00 hores. D’aquesta manera, compten amb els diferents serveis, material i senyalització per assegurar les distàncies de seguretat i altres mesures per a evitar el contagi de la COVID-19.

Cal explicar que els abonaments de les dues piscines estan disponibles a l’Oficina de Turisme de Morella amb un preu de 25 euros per a xiquetes i xiquets de quatre a 12 anys i de 30 euros a partir de 12 anys. Aquestos són conjunts per a la piscina de Morella i la de la Fàbrica Giner. D’altra banda, les entrades diàries són independents de cadascuna amb de 2 euros des dels quatre fins als 12 anys i de 2,5 euros per a majors de 12 anys i es poden comprar en aquestes. A les persones jubilades i amb el carnet d’or, carnet +3 i carnet de família monoparental o família d’acollida se’ls aplicarà un descompte del 15%.

La regidora d’Ocupació, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “fa unes setmanes es va licitar la gestió de la Piscina Municipal de Morella i s’ha contractat al personal de socorrisme i ja es pot disfrutar d’estes instal·lacions”. L’edil ha explicat que “durant aquestos mesos, tant la piscina de Morella com la de la Fàbrica Giner tenen molta demanda, de manera que és important obrir al més prompte possible i aprofitar els dies de calor”. Mari ha recordat que “les piscines segueixen la normativa per a evitar contagis de la COVID-19 i s’han senyalitzat i dotat del material necessari”. Finalment, ha volgut “animar a combatre la calor en les piscines de Morella” i ha afegit que “els abonaments estan disponibles a l’Oficina de Turisme”.

Cal recordar que en els últims anys s’han realitzat millores Piscina Municipal de Morella. Així, l’any 2019 es va reduir el got i es van solucionar els problemes de pèrdua d’aigua i l’any passat el taller d’ocupació de les especialitats d’activitats auxiliars en conservació i millora de monts i aprofitaments forestals va condicionar la zona de gespa, la qual actualment està en bones condicions.

Concert de Plaerdemavida Ensemble

Aquesta vesprada, Plaerdemavida Ensembre oferirà el concert Les veus silenciades. Dones compositores i poetesses al Teatre Municipal de Morella a les 19.30 hores. Aques és un trio de música vocal de càmera format per Paloma Chiner, soprano, Jorge Fanjul, violoncel, i Pablo García-Berlanga, piano. El grup va iniciar la seua activitat l’any 2015 i ha recorregut els escenaris d’arreu del món amb actuacions a Nova York o Tokio entre altres.