Obert el termini per a sol·licitar les ajudes de l’ARRU a Morella

241
Obert el termini per a sol·licitar les ajudes de l’ARRU a Morella
Obert el termini per a sol·licitar les ajudes de l’ARRU a Morella
PUBLICITAT

Avui s’ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes de l’Àrea de Regeneració i Rehabilitació Urbana (ARRU). D’aquesta manera, aquesta setmana s’ha obert la nova oficina de l’ARRU i s’ha incorporat el tècnic que gestionarà i tramitarà aquestes ajudes. Així, l’oficina de gestió i tramitació d’aquestes ajudes està oberta al públic els dimarts i dijous des de les 10.00 fins a les 15.00 hores. Les persones interessades en aquestes ajudes per a rehabilitar habitatges, ja ho poden fer amb aquest servei situat a les oficines de l’ajuntament de Morella.

El regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “les ajudes de l’ARRU són molt importants per a la rehabilitació i conservació del nucli històric de la ciutat”. L’edil ha comentat que “d’aquesta manera, les persones tenen més fàcil la rehabilitació dels seus habitatges”. Bordàs també ha explicat que “l’oficina estarà oberta dos dies a la setmana, però que es pot rebre informació durant tots els dies de la setmana a les oficines d’obres de l’ajuntament”. Finalment, ha recordat que “aquest programa abraça les obres realitzades durant tot l’any 2017 i el 2018, per la qual cosa, creiem que moltes persones s’hi podran adherir”.

Les ajudes de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana a Morella pretenen facilitar les obres de millora dels habitatges dins del casc urbà, així com de les obres de millora d’alguns carrers. Aquest és un projecte de l’Ajuntament de Morella conjuntament amb el Ministeri de Foment, la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

L’ajuntament de Morella ha creat un apartat a la pàgina web municipal sobre aquesta àrea on es pot trobar informació sobre la nova oficina, així com veure les bases per a sol·licitar les ajudes. Així, hi ha diferents característiques en les actuacions en les vivendes per a poder beneficiar-se de les ajudes de l’ARRU. El projecte impulsa la conservació de la cimentació, estructura o façana de l’edifici. També l’aïllament tèrmic o la millora de l’eficiència energètica, així com la millora d’accessibilitat són altres de les millores subvencionables amb l’ARRU.