Obert el termini d’inscripció a la residència Artística “Enclave”

559
Obert el termini d'inscripció a la residència Artística “Enclave”
Obert el termini d'inscripció a la residència Artística “Enclave”
PUBLICITAT

L’Associació Enclave Land Art OSAL i l’Ajuntament de Vistabella han engegat la segona edició del Programa de Residència Artística de Land Art “Enclave” que tindrà lloc als voltants del Centre d’Interpretació del Parc Natural del Penyagolosa.

L’objectiu d’aquesta convocatòria, en la qual participaran set projectes, és fomentar el diàleg en la naturalesa o l’entorn a través de diferents conceptes com l’arquitectura, l’escultura, les arts visuals o l’educació. D’aquesta forma, tots aquells interessats a participar han de presentar el seu projecte abans del dijous 17 de maig.

Per a participar, els interessats han d’enviar un e-mail a enclavevistabella@gmail.com amb, entre uns altres, una carta de motivació, informació sobre el projecte i materials que es necessiten per a dur-ho a terme i el currículum. Per a conèixer més informació sobre el programa i la documentació necessària per a inscriure’s, consultar la pàgina “http://www.enclavelandart.org/ca/convocatoria-2018-2/”.

El programa
La residència tindrà una durada de dues setmanes compreses entre el de 22 de juny i el 8 de juliol; sent l’últim cap de setmana el moment de presentar els projectes i amb jornades de portes obertes.