Obert el termini de matrícula als exàmens del Trinity College London a Morella

560
PUBLICITAT
  • La gent es pot inscriure fins al 26 d’abril i l’examen està previst del 24 al 29 de juny
  • Aquest curs escolar ha començat l’Escola d’Idiomes a Morella amb els nivells d’anglés A1 i B1.1

Morella ha obert un període de matrícula per a realitzar l’examen del Trinity College London al desembre. Així, el 29 de juny tindrà lloc la part escrita de l’examen i del 24 fins al 28 les i els alumnes es presentaran a la part oral d’aquest. La matrícula s’ha de fer abans del dia 26 d’abril. D’aquesta manera, Morella segueix apostant per la formació i els idiomes facilitant l’accés a cursos, tallers i exàmens oficials sense la necessitat de desplaçar-se a nuclis de població més grans.

La regidora d’Educació, Judit García, ha destacat que, “els cursos d’idiomes que oferim al Centre Formatiu de Morella tenen molt bona acceptació i constitueixen un servei necessari per als veïns i veïnes que el poden realitzar ací”. Així, l’edil ha comentat que “els exàmens del Trinity College London són oficials, de manera que tenen un reconeixement a l’hora d’obtindre aquestos títols”. Finalment, la regidora ha volgut “animar a tots i totes a inscriure’s als diferents cursos d’anglés, ja que són molt complets i destinats a persones amb diferent nivell, el qual els pot servir per a ampliar els seus coneixements”.

Cal recordar que l’Escola Oficial d’Idiomes de Morella ha iniciat en aquest curs la seua activitat de manera que es cursen els nivells d’anglés A1 i B1.1. A més, el Centre Formatiu ofereix diferents cursos d’anglés tant per a adults com per a alumnes de primària i secundària.

Finalment, Morella està oberta a altres propostes de formació. D’aquesta manera, l’opció d’estudiar altres idiomes a més de l’anglés o realitzar altres tipus de formació com cursos d’informàtica. Aquesta possibilitat s’estudiarà depenent de la quantitat d’alumnes que puga haver per a cadascun dels cursos.