Obert el termini de matrícula a l’Escola d’Estiu de Morella

744
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’Ajuntament de Morella obre el període de matrícula de l’Escola d’Estiu  avui i s’allarga fins al 18 de juny. Aquest servei albergarà a l’alumnat d’infantil i el 1r i 2n cicle de primària des del 28 de juny i fins al 30 de juliol amb un total de 60 places. L’Escola d’Estiu de Morella donarà prioritat als i les alumnes empadronades a la ciutat i per edats de menor a major. A més, aquesta edició i a causa de les mesures sanitàries es prestarà el servei en les instal·lacions de l’IES Els Ports i en grups de 10.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “l’Escola d’Estiu és un servei molt important per a la conciliació familiar durant el mes de juliol quan les xiquetes i xiquets tenen vacances escolars” i ha afegit que “com es va fer també l’any passat, hi ha un gran esforç per a complir totes les indicacions per a evitar el contagi de la COVID-19”. Ana ha explicat que “enguany es realitzarà a les instal·lacions de l’institut a causa de les obres del CEIP Mare de Déu de Vallivana durant els mesos d’estiu” i ha apuntat que així es poden garantir els grups que estableix la normativa”.

L’Escola d’Estiu de Morella permet diferents modalitats de matrícula. Així, l’alumnat es pot matricular del mes de juliol sencer o per setmanes. D’aquesta manera, la matrícula del curs sencer té un preu de 80 euros i els períodes per setmanes, un preu de 25 euros. Les persones interessades en la matrícula de l’Escola d’Estiu poden contactar amb l’Ajuntament de Morella a través del telèfon 964 16 00 34 o al mail ajuntament@morella.net i se’ls farà arribar la informació necessària. A més, en cas de tindre els carnets +3 i de família monopartental, s’aplica un 15% de descompte en l’import de la matrícula.

Campus Qiu esports
L’esport també és una activitat demandada per les xiquetes i xiquets de la ciutat. D’aquesta manera, des del 12 fins al 30 de juliol tindrà lloc el campus QIU esports al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Les inscripcions estan obertes fins al 5 de juliol per als i les nascudes entre 2006 i 2012.