Óscar Tena. “El Consell de Ximo Puig dóna suport a Marie Claire per fixar la població a l’interior”.

664
Planta de Marie Claire a Borriol
Planta de Marie Claire a Borriol
PUBLICITAT
ÀUDIO: Óscar Tena valora el vons Fininval

-La Generalitat aprova el fons Fininval per donar suport a la indústria productiva en zones despoblades

El Ple del Consell ha aprovat aquest matí el fons Finninval, que permetrà la consolidació d’empreses en tota la Comunitat Valenciana.

La notícia ha estat valorada per l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, que ha assenyalat que “l’aprovació definitiva de Fininval permetrà que l’empresa Marie Claire, ubicada en Vilafranca, puga accedir a aquest instrument financer creat per la Generalitat. Serà fonamental per garantir la seva continuïtat. l’aposta i l’interès que ha tingut el president de la Generalitat, Ximo Puig per ajudar a empreses, que com Marie Claire estan ubicades en zones amb risc de despoblament, que tenen problemes per accedir al crèdit i que són fonamentals per a evitar la xacra que des de fa dècades ens assola: la despoblació “.

Per al primer edil de Vilafranca “és fonamental que l’administració puga ajudar a empreses que estan ubicades a l’interior, en zones despoblades, on no hi ha possibilitat de creació d’ocupació i riquesa. Cal fer un esforç per ajudar-les perquè el seu manteniment siga possible. És una bona notícia que fa que vegem amb més optimisme el futur “.

-Suport a les empreses en zones despoblades

El fons Fininval va destinat a empreses que desenvolupen activitat industrial productiva i no compleixen els criteris per ser considerades Pime. Així mateix dóna suport a empreses que tinguin almenys un centre productiu en una localitat o comarca que tinga una densitat de població inferior al 25%. Així mateix han d’estar en funcionament des de, almenys, tres anys. La vigència del Fininval és de quatre anys i l’import inicial és de 3 milions d’euros.