Noves oficines d’aigües de Morella

870
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Les noves oficines s’ubicaran al carrer Julian Prats, al complexe del Tint, i milloren les instal·lacions i l’accessibilitat

D’atra banda, la brigada municipal ha finalitzat el formigonat del tram de carrer Porta Sant Mateu on van començar les obres de reurbanització de la zona Verge del Roser

Aquesta setmana l’ajuntament de Morella i l’empresa Aigües de Morella, acompanyats de l’arquitecte i l’empresa pública Improtint ha firmat l’acord per a ubicar les noves oficines al local situat al carrer Julian Prats, al complexe del Tint. Així, les obres de les oficines començaran en els propers mesos per a habilitar el local. La nova ubicació permet l’accés a totes les persones i facilita el servei que ofereixen. Les noves oficines, a més, estaran equipades amb la última tecnologia per a oferir un servei complet als morellans i morellanes.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “hem d’adequar les noves oficines d’Aigües de Morella per oferir un millor servei i que aquestes siguen més accessibles per a tots i totes”. A més, l’edil ha comentat que “el canvi d’ubicació respon al pla per a fer més accessible l’ajuntament de Morella i que tothom puga tindre el servei complet amb facilitat. Finalment, Rhamsés ha recordat que “estem treballant, també, en la nova web d’Aigües per a permetre un accés més senzill i complet a la informació del consum que complementarà el servei dels comptadors”.

Les noves instal·lacions, junta amb la renovació que estem fent a la xarxa i junt als nous comptadors intel·ligents, Morella es converteix en un municipi referent a tota la província de Castelló per la modernització i l’ús de les noves tecnologies. A més, ofereix més serveis als clients d’aigües de Morella. Rhamsés ha conclòs que “amb este projecte no sols millorem el servei i donem ús al local, sinó que, també alliberem l’espai de les antigues presons a l’edifici de l’ajuntament”.

Obres carrer Verge del Roser
La nova fase de les obres del carrer Verge del Roser estan complint el calendari i aquesta setmana s’ha formigonat el tram de Porta Sant Mateu. Aquesta és una xicoteta part de l’actuació total que compta amb un pressupost de 170.000 euros, la qual pretén rehabilitar tot el carrer Verge del Roser des de la Porta Sant Mateu fins a la costa dels llavadores. Cal recordar que el formigonat d’aquest tram estava previst dins de l’agost i que al acabar, les obres pararan fins al setembre.