Novembre ple d’activitats a Vilafranca

746
Agenda Activa de Novembre a Vilafranca
Agenda Activa de Novembre a Vilafranca
PUBLICITAT
  • Teatre i música destaquen en la programació

L’Ajuntament de Vilafranca va presentar la setmana passada l’Agenda Activa del mes de novembre que arriba carregada de propostes. Teatre, música, exposicions, visites guiades, cinema o esports seran algunes de les activitats que ja s’estan gaudint.

D’aquesta manera, el seté art va ser protagonista ahir a la Casa de Cultura amb doble sessió: “Playmobil: la película” i “Mujercitas”. L’Associació Videoclub ha preparat noves sessions de cinema, a les 16h i a les 18.30h, per al 14 de novembre, amb “La Gallina Turuleca” i “La Odisea de los Giles”, el 21 de novembre amb “La LEGO película 2” i “1917”, i el 28 de novembre amb “Terra Willy” i “Mindsommar”.

També van haver activitats esportives el cap de setmana passat amb el partit de frontenis de la Divisió d’honor del Vilafranca A contra l’Alcalatén B. El primer equip s’enfrontarà, també a casa, al Vilavella A el 20 de setembre a les 16h. Per la seua part, l’equip B del Vilafranca jugarà el 13 de novembre amb l’UC Castellnovo i el 27 de novembre amb el Vilavella B, també a la mateixa hora.

La lectura centrarà l’atenció el 12 de novembre a les 19h, més bé, 3 llibres en concret: “Jane Eyre”, “Tigres de cristal” i “No soc aquí”. Es tracta d’una iniciativa de la Biblioteca Matilde Escuder de Vilafranca per compartir lectures. Si parlem de llibres, cal indicar també la presentació del llibre de Paco Tortosa “Viaje al cono sur” que tindrà lloc el 19 de novembre a les 19h a la Casa Social.

Tornant a l’esport, el CF Villafranca jugarà a casa els seus partits de 2a Regional Amateur el 14 de novembre a les 16h, contra el CD Vall d’Alba i el 21 de novembre contra l’Albocàsser CF.

Aquest mes destaca el teatre, un any més, amb l’arribada a Vilafranca de la Mostra de Teatre Reclam. Així el 13 de novembre a les 19h es representarà “Nautilus” a la Sala de teatre Carles Pons. Es tracta d’una obra de la Companyia La Negra enfocada al públic familiar. I el 26 de novembre a les 12h, al pati de les escoles, s’escenificarà “La Barca”, de la companyia La Larvària. L’endemà a les 19h i a la Sala Carles Pons serà el torn de “Antimulleriana”, per a majors de 16 anys, de La Ravalera Teatre. L’espectacle de la companyia Chicharrón Circo Flamenco tancarà enguany el pas de la Mostra Reclam per Vilafranca amb l’obra “Sin Ojana”. La cita serà el 4 de desembre a les 19h a la Sala de Teatre Carles Pons.

També novembre i la música tenen una relació especial. I és que no podem oblidar que cada 22 d’aquest mes és el dia de Santa Cecília, patrona de la música. Així, la Unió Musical de Vilafranca organitza el 20 de novembre a les 17h a la Casa de la música el seu concert i el Grup de Rondalla i Ball de Vilafranca oferirà la seua actuació el mateix dia a les 19h a la Sala de Teatre Carles Pons.

D’altra banda, no faltaran les visites guiades. El 27 de novembre a les 10h tindrà lloc, amb eixida de l’Alberg La Parreta, una nova visita teatralitzada de la pedra en sec amb Sergi Monfort i Nandet. I el 30 novembre seran reclusos del Centre Penitenciari d’Albocàsser els qui coneguen les construccions de pedra en sec de la localitat. A més, durant tot el mes es podrà gaudir divendres i dissabte, a les 11.30h i a les 16.30h, i diumenge a les 11.30h de les visites guiades al Museu de la pedra en sec, l’església parroquial i l’Ajuntament.

Cal indicar també que fins al 28 de novembre es podrà visitar a les Sales Gòtiques l’exposició “Benjamin Tena, un globus terraqui del s. XIX amb patent vilafranquina” i fins al 12 de desembre i al mateix espai, l’exposició “Els Plaers de Compartir” de Carmen Ripollés, que arriba a la localitat dels Ports de la mà de la fundació Isonomia.