Novembre cultural a Vilafranca

462
Novembre cultural a Vilafranca
Novembre cultural a Vilafranca
PUBLICITAT

La segona meitat de novembre es presenta carregada d’activitats a Vilafranca. Així, aquest dissabte dia 17 hi haurà una jornada turística amb “Coneix Els Ports” en la qual es coneixeran l’estàtua homenatge a les persones treballadores en la indústria tèxtil, el Museu de la Pedra en Sec, l’església parroquial i l’ajuntament. El dissabte també tindrà lloc a les 18h en la Sala Carles Pons de la Casa de la Cultura l’espectacle “Evolució de la música popular fins la jota escènica i d’estil” a càrrec d’Escola de Ball de Consuelo i Grup de Rondalla i Ball de Vilafranca. Per al diumenge, el Centre Excursionista ha organitzat, amb motiu del seu quaranta aniversari, una passejada pel Museu de la Pedra en Sec.

La següent activitat a destacar és el dissabte 24 quan la Unió Musical, dirigida per Pau Monfort, oferirà el Concert Extraordinari de Santa Cecilia. L’esdeveniment serà a les 19.30h en la Casa de la Música.

-Activitats permanents
Cal recordar que durant tot l’any es realitzen visites guiades al Museu de la Pedra en Sec, l’església parroquial i l’ajuntament. Per a més informació sobre les visites consultar amb l’oficina de turisme de Vilafranca.
Així mateix, fins al pròxim 2 de desembre les Sales Gòtiques de l’Ajuntament acullen l’exposició fotogràfica “Una mirada intrusiva, Vilafranca del Cid” amb imatges de Karlitos Solá.