Nova xarxa de gas al polígon industrial de Morella

545
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’Ajuntament de Morella continua amb les diferents millores que afecten el polígon industrial Les Casetes. D’aquesta manera, durant la segona quinzena del mes de juliol s’iniciarà la instal·lació de les infraestructures per abastir de gas a les empreses d’aquesta zona. En aquesta infraestructura, s’ha previst la ubicació d’un depòsit de gas en la part alta del polígon i les conduccions fins a les naus que requerisquen aquest servei a càrrec de l’empresa Iberpropano. Així, la instal·lació d’una xarxa de gas al polígon suposa una millora de la competitivitat de les empreses allí situades, les quals abarateixen costos en el subministrament d’aquest combustible.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “es tracta d’un nou servei per a abastir de gas al polígon industrial i les obres per a la seua instal·lació començaran la segona setmana de juliol”. L’edil ha explicat que “diferents empreses havien fet arribar aquesta necessitat podran beneficiar-se d’aquesta nova xarxa de distribució de combustible i per tant, es dota d’un servei més a aquesta zona” i ha afegit que “l’actuació s’ha planificat de manera que afecte mínimament a l’activitat d’aquesta zona”.

D’altra banda, Alvaro Varaderey, gerent de l’empresa Iberpropano, ha remarcat que “la inversió per a instal·lar tota aquesta infraestructura és a càrrec de l’empresa” i també ha volgut “agrair la col·laboració amb l’ajuntament per a donar aquest servei a Morella”.
Cal recordar que aquesta és una de les millores que es van plantejar al polígon industrial les Casetes. Així, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) es millorarà el servei de videovigilància i l’enllumenat públic amb fanals que utilitzen panells solars, la qual cosa suposa un estalvi econòmic i augmentar l’enllumenat de diverses zones que ho necessitaven. Finalment, cal recordar que també s’ha plantejat una modificació puntual del PGOU per a dotar de més sòl industrial a l’actual polígon de Les Casetes.